Kezdőoldal

A Kékhegyi Vadásztársaság több mit 10.000 hektár nagyságú különleges rendeltetésű területen végez vadgazdálkodási és vadászati tevékenységet. Sükösd és Érsekcsanád települések határában, a Duna bal partján elhelyezkedő árvízvédelmi töltéstől a Duna-Tisza közi Homokhátságra felfutó terület rendkívül változatos. Bővelkedik erdőfoltokkal, nádasokkal, vízfolyásokkal szabdalt mezőgazdasági területekben, ugyanakkor nem hiányoznak a jelentős méretű összefüggő erdőterületek sem.

A vadászkörökben méltán híres Gemenc szinte körülöleli a térséget, ennek is köszönhetően vadban igen gazdag területen fogadhatjuk vendégeinket. A vadászható vadfajok közül kiemelkedik a gím és az őz állományunk. Számottevő vaddisznó, apróvad és vízivad állomány is található a területünkön. Az egyéni vadászatok mellett terelő vadászatokat is szervezünk.

Kitűnő minőségű, gazdag vadállománnyal, szabadterületen szerzett igazi vadászélményekkel, kiemelkedő szaktudású személyzettel, versenyképes árakkal, egyéni ajánlatokkal várjuk kedves vendégeinket!